Mykje godt i vente

Share

Du som er radiolyttar på Valle Radio har mykje godt i vente komande veke. I morgon er det Siri Johannessen som er ansvarleg og ho har dei faste postane for tysdagssendinga med kåseri av Asbjørn Kvalbein, andakt og sangtime. I den aktuelle timen har ho ein prat med Sissa Ringstad og Leiv Rygg Langerak, og så kjem Niklos med eit program frå Petrikyrja i Bremen. Sida til programmet ligg alt ute på Setesdalswiki. 

Onsdagskvelden skal eg ha ansvaret frå Mandal att. Eg er glad for å kunne vere med og sende denne informasjonen til Setesdølen i dag om programmet:

Sesilåmi, Vasaloppet og Setesdalskonferansen i Valle Radio

Onsdagskvelden blir det fokus å Sesilåmi i Valle Radio. Programleiar Harald Haugland vil ha ein prat med rennleiar Ørjan Ravndal. Han har også fått avtale med Eirik Verås Larsen, padlaren med fleire OL-medaljar, som skal gå i år, mange år etter at han gjekk turen for første gong som tenåring. Syklisten Gunn Rita Dahle Flesjå er også på tråden, ho og mannen Kenneh går turen for første gong.

I sendinga blir det også ei prat med Kristian Magnus Kyrvestad, som gjekk Vasaloppet for fjerde gong i år.
Endeleg kjem Runar Granheim med informasjon om Setesdalskonferansen 2019. Den er no open for påmelding til konferansen, som i år er før påske, onsdag og torsdag 10 og 11, april
I tillegg er det andakt ved Torfinn Brokke, rådmannen kjem for å fortelje frå kommunen og til slutt er det trist, vakker countrymusikk med Johs.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.