Biltur med forviklinger

Share

I dag var det tysdagssending i Valle Radio og eg skulle vel skrive om den på bloggen, det var ei innhaldsrik sending med variert stoff. Ordførar Steinar Kyrvestad var i studio og snakka om kommunestyremøtet i morgon der dei skal ta stilling til Regionplan Agder 2030. Før det hadde Mari Fidje snakka om Bokåret 2018 og andre bibliotekrelaterte emne. Om alt det andre kan du lese på Setesdalswiki.

I stedet skal jeg skrive om en biltur med forviklinger. I går fortalte jeg om Reidun som reiste til Sandøya. I dag skulle hun kjøre hjem, men hun kom bare til Østerholtheia, så ville ikke bilen mer. Heldigvis var det en nødlomme hun kunne komme seg inn i, og så ringte hun til Citroen Mandal for å få hjelp. De formidlet kontakt til en redningsbil som hentet henne og kjørte henne til Brokelandsheia. Bilen ble så kjørt til Sannidal. Der står den nå på et verksted.

På Brokelandsheia var det godt å få en liten pause før bussen kom, noe forsinket. Så gikk turen på honnørbillett til Kristiansand og videre til Mandal. I Marnarkrysset dukket jeg opp med hennes bil og fikk hentet henne hjem, så nå sitter hun ved siden av meg og går gjennom dagens aviser. Livet er blitt normalt igjen.

Men vi må vel tilbake til Sannidal for å hente bilen når den er reparert, så noe plunder blir det jo. Sannidal er for øvrig et fint sted som vi jo alltid kjører forbi, så det kan jo være greit å ta turen innom der når bilen er ferdig.

Så i kveld var det godt å ha to biler. Vi har jo hatt planer om å klare oss med en, men sannelig om jeg vet om det er så lurt. Slik vi bor er det vanskelig å være uten bil.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.