Far og katten

Share

Nå er det bare meg og katten som holder hus på Eskeland. Etter å ha hatt Helge hjemme en god uke, dro han og Reidun til Sandøya ved Brevik for å besøke Margunn og Stein i dag. I morgen må han vel dra videre innover til Oslo for å starte på jobb igjen.

Reidun skulle hjelpe Margunn med noen gardiner, så jeg antar at det blir mye søm og lite strikking i morgen, men så vender hun nesen på bilen hjemover håper jeg.

Å være alene med katten en soldag som denne er ikke så vanskelig når jeg ser bort fra at han i dag fant det nødvendig å bæsje på gulvet foran vaskemaskinen. Trolig mente han at det tok for lang tid før jeg slapp ham ut, og det hadde han jo rett i, selv om jeg var temmelig raskt til å gå for å åpne døra da jeg skjønte at han ville ut.

Heldigvis er det ikke hver dag jeg tørker opp katteskit, sant å si er det første gang, for katten vår har vært renslig av seg og funnet sandkassen sin når behovet har vært der og vi ikke har vært der for å slippe ham ut.

Nå i kveldingen lå han på varmepumpa og ventet på å bli sluppet inn og da var han raskt innom matskåla og vannskåla før han forsvant opp på loftet. Jeg håper at han holder seg der til i morgen, så kan jeg slippe ham ut igjen. Hos meg får han lite ekstra oppmerksomhet, det må han nok vente på til Reidun kommer tilbake.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.