1. mai 2019

Share

Dagen i dag vart ein fin dag, sjølv om vi her på Eskeland hadde meir vind enn vi har hatt dei siste dagane. Vi markerer ikkje dagen noko særleg, men i år fann vi balkongflagget og hengde det opp.

Eigentleg burde vi flagge meir, i det minste på dei dagane som er offentlege flaggdagar. Men haldaren til flagget vårt var av plast, så den heldt ikkje lenge, så vi har ikkje hatt flagget oppe på lenge. Men no har vi fått oss ein ny haldar, den er meir solid, så vi kan nok henge opp flagget oftare i framtida.

Vi merkar at motorsykkeltrafikken på vegen forbi oss no tek seg opp. Mange har gjerne sin første tur med luft i ansiktet denne dagen, og då er det fint å køyre ytre vegen, her er det lite trafikk og mykje natur.

Reidun hadde ein tur rundt eigedomen vår, og sanneleg så kom ho heim med utsprungne liljekonvallar. Det er i alle fall to veker tidlegare enn vanleg. Alt er jo så tidleg i år, så no lurer vi på om kuldepreioden som dei melder vil ta knekken på blømande frukttre eller om det blir rekordhaust over sommaren.

Sjølv putla eg og skreiv inn overskriftene i Setesdølen for 30. april. Dei finn du på Setesdalswiki.

Setesdølen nr. 32, 2019

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.