Fødselsdager

Share

Fødselsdager er personlige merkedager. I går feiret vi en 60-årsdag sammen med venner og familie. Bursdagsbarnet var James Karlsen, og han hadde fødselsdag i januar, men valgte å legge feiringen til mai, den skjønne milde.

Det ble en hyggelig kveld hvor vi fikk møte venner av venner i hyggelig samtale mens vi kunne nyte laks til forrett, finnbiff til hovedrett og moltekrem til dessert. Når festen starter klokka 19 og middagen er ferdig ved 23-tiden, skjønner man at det var flere taler i tillegg til de mange samtalene rundt borden. En spesielt flott tale holdt Karl-Erik Schjøtt Pedersen til jubilanten, de vokste opp sammen og har beholdt vennskapet fra skoledagene.

Og festen fortsatte med stort kakebord fra midnatt, da startet også feiringen av Reiduns fødselsdag med sang til henne. Så vi var ikke hjemme før nærmere 02, men da var det godt å kunne sove litt lenge i dag.

Så kom naboene Jean og Kåre og klassevenninne Ester til kaffe i ettermiddag og i morgen kommer mine pensjonist-søsken for å feire fødselsdagen. I går kveld minnet James oss om at samlinger i forbindelse med fødselsdager er en måte å markere vennskap på og at det er viktig å vise vennskap.

Så får det våge seg at jeg ikke fikk somlet meg til å ta bilder verken fra den ene eller den andre happeningen vi opplevde i helga. Kanskje gjør jeg det bedre i morgen.

Når man er kommet opp i alder, er det mange som synes at det ikke er så morsomt å feire fødselsdager. Men å feire vennskap kan være viktig.

Vi feirer vennskap og har triv’lig,
å komme sammen er godt og livlig.
Vi kommer sammen og har det bra,
for gode venner er fint å ha.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.