Gammel

Share

Selv om jeg ofte sitter oppe et stykke ut i de små timer, tyder noe på at alderen gjr seg gjeldende, for etter fredagens Eskelandsfest har jeg vært trøtt. Jeg gjesper tidlig på kvelden og tenker at jeg skulle ha lagt meg. Men så var det denne bloggen, da.

Så sitter jeg og tenker på hva jeg skal skrive om mens minuttene går og plutselig er det blitt seint på kveld igjen. Nå var det jo også litt program på tv man tenkte det kunne være fint å få med seg, men når det nå er over, er det knapt man husker hva det var, så det kan ikke ha gjort så stort inntrykk.

Vi har en nabo som abonnerer på Se og Hør og når det kommer nytt nummer, sender hun det gamle over til oss. Dermed fikk jeg med meg 30 sider om Tron Giskes bryllup i dag, kanskje ikke alle sidene, men en god dose ble det likevel.

Ellers har dagen vært en hviledag. Ikke engang noen redigeringer på Setesdalswiki ble det i dag. Jeg får prøve å komme sterkere tilbake til uka. Gammel mann gjør så godt han kan. Bedre kan det ikke bli, tror jeg man kan si.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.