Komplikasjonar

Share

Etter tre dager med trivelig fellesskap var det tid for Rønnaug og familien å dra hjemover igjen i dag. De dro tidlig, alt før 8.30 var de på veien. Grunnen til det var at Lars Gustav skulle nå et fly på Gardermoen klokka 15. Han har studiepermisjon en måned og skulle til London.

Men ved Larvik var det stopp. I den nye tunnelen der mistet de et hjul på bilen. Heldigvis uten at det gjorde noen skade, og ovedrvåkningen i tunnelen førte til at kjørefeltet ble rødt. Snart var politiet på plass for å unngå problemer, de dirigerte trafikken. Og så kom Viking og hentet bilen og fikk den til verksted.

Dermed ble det VY resten av turen til Nittedal. Og videre til London i morgen tidlig for han som skulle dit.

Vi satt hjemme og tenkte alt var gått bra på turen da vi fikk bilder på sosiale medier. Heldigvis gikk det uten annen skade enn den tekniske.

Men mange er ute på veiene. Jeg leste om et tre som falt over en vei i Vågsbygd og laget lange køer. Hos oss her hjemme har det derimot vært en fredelig dag. Vi fikk med oss litt sykling og kunne glede oss over god norsk innsats. Den var etter det vi skjønte uten komplikasjoner

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.