Aktiv sommar

Share

Sommar i Setesdal er ikkje plent å ligge på latsida og sjå opp i lufta. Siri Johannessen hadde fått med seg nokre av dei som syter for at det er tilbod til både turistar og fastbuande i sendinga tysdagskvelden.

Først ut var Leif Fjerdingstad som er leiar av hovudkomiteen for Landsskytterstvnet på Evje. Han sov godt om natta, for han hadde gode medhjelparar i ei rekke komitear som skulle syte for at stevnet blir best mogleg. Men det er stof forandring på ti år, særleg innan data, så her er det mykje arbeid som må til for at alt skal vere klart.

Ein annan som har mykje å gjere om sommaren, er Arne Holskog. Han hadde vore på Landsskytterstevnet mange gonger og framheva det sosiale ved arrangementet. Men sjølv har han så mykje å gjere med Via Ferrata i Straumsjødd og andre aktivitetar at han ikkje fekk tid til å dra dit i år. For kvar dag er det folk som vil klatre, så sant det ikkje regnar, heng det visst folk i fjellet.

Folk heng også over Byglandsfjorden, men det er i paraglider. Amund Røstøen Løvland var med på telefonen. Han fortalde at om veret heldt seg, kunne det nok kome 200 pilotar til arrangementet, så dei hadde aktive dagar med å trekke opp folk.

Siste gjest denne kvelden var Knut Reiersrud. Han var på Stord, men fredag skal han ha konsert under Setesdalsfestivalen 2019 på Soknehuset på Rysstad.

I morgon er det altså klart for dette arrangementet og laurdag er det kappleik.

Aktiv sommar i Setesdal.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.