Litt av hvert

Share

Vi har en god evne til å omstille oss og den fikk jeg bruk for i dag. Jeg hadde huset for meg selv, Helge og Reidun dro på tur til Kongsberg for å besøke Reiduns onkel Børre Lohne, og de dro allerede klokka 8.30 og kom ikke tilbake før ved 22-tiden-

Jeg var hjemme og skulle passe katten, den vil både ut og inn og er ikke helt lett å bli klok på. Når den kommer ut, er det ikke lenge før den vil inn, i dag hørte den at jeg kom på soverommet for å ta en formiddagslur, og da satte den seg utenfor vinduet med sine Mjau. Man kan ikke sove med kattemusikk i ørene, så det var bare å stå opp og slippe den inn igjen.

En hyggelig samtale med Geir Daasvatn om litt av hvert rundt Setesdalswiki ble det også plass til på morgenkvisten. Han er for tiden opptatt av OpplevEvje sitt informasjonsprosjekt, og plutselig kom det en kunde og ville ha informasjon, så da ønsket vi hverandre en god dag videre.

I kveldingen ringte min bror Hermund fra Ålgård. Han er ikke så ofte på tråden, så når det skjer, har vi mye å snakke om,, alt fra ferieplaner til Forever Living sine produkter, som han mener jeg har godt av, noe som jeg ikke er uenig med ham i.

Men dagens mest overraskende telefon fikk jeg fra en kjenning jeg ikke har møtt tror jeg siden 1980-tallet en gang. Ole Jacob Stakkestad bor nå på Stokke i Vestfold, men vi jobbet sammen på Hadsel Folkehøyskole da jeg var rektor der. Han skulle kjøre forbi Mandal i morgen og lurte på om det passet å komme innom. Dermed blir det et gjensyn og sikkert litt mimring om gamle dager i morgen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.