Niklos, Olav og Ove

Share

I dag var Niklos K. Besteland og Olav Føreland på besøk hos oss. Niklos er på besøk hos Olav i Søgne, og så tok dei seg ein tur til Mandal og Holum for å sjå på kyrkja der. Niklos ville gjerne høyre orgelet, og det fekk han høve til.

-Reil-orgel er godt handverk, men ikkje alltid intonert slik at dei passar i ei turr trekyrkje, var konklusjonen.

Praten gjekk om laust og fast medan vi hadde lunsj saman. Og så fekk eg ein telefon frå Ove Berrefjord. Han var ein tur i Vennesla og lurte på om han kunne stikke innom oss i Mandal, det var jo ikkje så lang avstikkar og han hadde tid til det i ferien.

Så dei første gjestene var knapt kome ut av huset før den neste kom, og vi fekk ein god prat saman. Også her kunne vi oppdatere kvarandre på livet i eigne familiar, men også om korleis det gjekk med venner og kjente.

I godt selskap går tida fort. Då Niklos og Olav skulle reise, kom eg plutseleg på at eg skulle ha eit bilete, så Helge fekk telefonen min og knipsa dei før dei sette seg i bilen. Bildet ligg nå på Facebook. Men Ove gløymde eg å få bilde av.

Takk for besøk både frå Besteland, Søgne og Svarstad.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.