Produktiv dag

Share

I dag var det ein produktiv dag for Setesdalswiki. Om det var regnet eller kva årsaken var, vil eg ikkje spekulere for mykje på, men eg trur ein god grunn kan ha vore at Helge kom opp med nokre lister som ga grunnlag for nye artiklar og for fiksing av gamle.

I grunnen starta det litt trått, for eg hadde ikkje laga datoartikkel for denne dagen. Når det ikkje skjer noko i Setesdal, er det jo vanskeleg å lage datoartikkel, og eg fann ingen annonsar for hendingar denne dagen. Men så tenkte eg at eg jo kunne skrive at Setesdalsmuseet var ope, det er jo ope kvar dag i sommar, med utvida opningstid, endåtil, så då vart det ein datoartikkel.

Deretter tenkte eg at eg kanskje skulle ta meg på tak og få på plass nokre artiklar om folka som står på dei politiske listene til valet i haust. Det er jo bare halvannan månad att, og det er mange røde lenker der. Så dermed skreiv eg om han som står sist på AP-lista i Bygland 2019, Jan Terje Skjeggedal.

Så var det tid for lunsj og ein middagslur, og deretter dukka det opp redigeringar som Helge gjorde. Nokre av desse kunne eg spinne vidare på, og plutseleg gjekk vi frå å vere innom to-tre artiklar på ein dag, slik det har vore fleire dagar i sommar, til å ha redigeringar på meir enn 20 artiklar, fleire av dei var også nye artiklar. Dermed kom vi så langt at vi bare manglar vel 20 på eit nytt hundretal.

Du som fylgjer med på Siste endringer på Setesdalswiki får ein heil jobb om du skal lese gjennom alle endringane. Men det er du velkommen til å gjere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.