Tenke det

Share

Tenke det, ønske det, ville det med, men gjøre det, det evner jeg ikke.

Slik skriver Henrik Ibsen om Peer Gynt, fritt etter hukommelsen. Det begynner å bli lenge siden jeg leste Peer Gynt, så hukommelsen kan nok svikte litt.

Men sitatet kom for meg da jeg i dag ville skrive om Kongelaget på Evjemoen. Jeg antar at mange fulgte skytingen på TV i kveld, og derfor tenkte jeg at Setesdalswikki skulle være litt aktuell og ha artikler om folkene vi så på TV.

Men ting tar tid og så måtte jeg ha en middagslur og da jeg sto opp, var det snooker på tv, så dermed ble jeg sittende og se på det i stedet for å følge planen jeg hadde i natt.

Under sendingen viste det seg at det var en person som ikke var i Kongelaget som lenge ledet konkurransen. Jeg hadde fremdeles bare artikler om to skyttere. Og slik er stillingen fremdeles. Om det blir flere artikler, får vi se. Kanskje evner jeg det i morgen. Men det kan like gjerne gå med meg som med den gode Peer, for vi har vel alle en Peer i oss. Vi går utenom Bøygen og stikker av når det drar seg til. Om det så bare er for å ta en middagslur eller to.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.