Klippen Bykle

Share

Klippen Bykle er 60 år i år og i kveld var Sigrid Bjørgum i studio og Karl Torstveit på telefonen i den aktuelle timen i Valle Radio. Det var foreldrene til Karl Torstveit som hadde initiativet til å bygge Klippen Bykle. Dei hadde halde møte i heimar tidlegare, no fekk dei eige hus.

I dag er det Sigrid Bjørgum som er leiar for dei som nyttar huset. I dag vert huset nytta til møte og det er særleg Hans Erik Haldorsen som er talar på møtene. Men huset er også lagerplass for innsamlinga av klede til Halvard Hasseløy sine hjelpesendingar til Ukraina. Halvparten av møtesalen blir brukt til lager, så plassen til møtefolket er ikkje så stor, men Sigrid Bjørgum meinte det ikkje gjorde så mykje om folk sat litt tett

Karl Torstveit bur i Kristiansand, men vaks opp i Trydal og når han har møte, er det helst i Trydal grendehus.

Klippen Bykle blir også brukt av dei burmesiske baptistane som bur i Bykle og Sigrid Bjørgum var glad for at huset var i bruk.

Mange pinsemenigheter støtter misjonærer til andre land og Klippen Bykle støttet tidligere Kjell Kvarstein fra Vennesla som var misjonær i Paraguay. Men i dag har de ikke noen misjonsprosjekter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.