Nedtur

Share

I dag tidleg fekk eg melding frå Helge som driftar Setesdalswiki frå Oslo om at nettstaden var nede og ikkje ville kome opp att før han kom heim frå jobb i kveld. Etter det eg skjøna måtte han få ny IP-adresse, men i kveldinga, om lag når Dagsrevyen tok til, var det i orden att.

Det er jo ein nedtur når slikt skjer. For meg var det ein ekstra nedtur, for eg hadde skrive inn overskriftene frå tysdagsavisa, men ikkje lagra dei, så nå må eg gjere jobben om att. Men no er eg heldigvis ferdig med å lese den bokserien eg har halde på med ei stund, så då vil eg truleg prioritere skriving noko høgare att.

Dagleg er det om lag 500 gjester innom på Setesdalswiki, men når sida er nede ein dag, blir det jo ein nedtur i besøkstallet. I dag når vi neppe 200.

Men ein kan ikkje fortvile over at slikt skjer, i staden får ein glede seg over at vi stort sett har nettstaden oppe og i funksjon 24/7 som det heiter. Så får vi finne inspirasjon til å skrive litt både om hendingar, folk og stader i tida som kjem. Då blir nedturen til ein opptur, tenkjer eg.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.