Noe skjer

Share

Bildet kan inneholde: himmel, tre, utendørs og natur

Nå er det nesten tre år siden jeg skrev om sykkelsti langs Tregdeveien her på bloggen. I mellomtiden har lite skjedd, men i slutten av oktober møtte vi dette bildet da vi kom opp Eskelandskleiva og forbi Skjernøykrysset. Like etter Tufteveien er trafikken lysregulert og det er satt ut fendere som innsnevrer veibanen til ett kjørefelt.

På bildet kan du se en gravemaskin fra TT Anlegg som holder på å grave i skjæringen. Jeg tenker at de sikkert også må sprenge noe, for det er fjell under Doneheia på denne strekningen.

Etter det jeg skjønner er det vel tanken at man skal lage sykkelsti til innkjørselen til Brennevinsmyra avfallsmottak. Ettersom de graver her hvor det også ligger vannledning, har de måttet legge den i en ny midlertidig ledning som går fra like ved porten til avfallsanlegget og gjennom skogen rundt en knaus før den krysser veien og kobles sammen med hovedledningen igjen.

Vi som kommer opp Eskelandskleiva har ikke problemer med dette trafikklyset, men de som kommer fra Tufteveien kan nok av og til bli stående lenge, for det virker som sensoren til trafikklyset ikke fanger opp disse bilene. Men mange gleder seg over at det endelig er noe som skjer med denne saken.

 

 

 

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.