Glemte år

Share

Det ble ikke noe stevnemøte med glemte år i nattens drømmer. I stedet ble det en god natts søvn og oppstandelse til vanlig tid, nesten som da jeg skulle på jobb i gamle dager. Klokka halv åtte var jeg igjen våken og klar for en ny dag.

Reidun kunne fortelle at værmeldingen sa at det kom til å bli en dag med halvskyet vær og kanskje en millimeter nedbør, så da tenkte jeg at jeg kunne skrive en blogg fra morgenen av denne gangen.

Da hun kom hjem i går, hadde hun hatt en hyggelig kveld med søskenbarna, mye prat, reker og kaker. Selv hadde jeg helt glemt å spise i mitt stevnemøte med glemte år. Så hun laget en skive til meg og fant en kopp kaffe. Den står fremdeles her ved siden av meg, jeg rakk ikke å drikke mer enn halvparten.

Dagens frokost er unnagjort, nå venter avisene. De er nok fulle av regjerings-skiftet, men jeg håper jo at det er noe annet også.

Da ønsker jeg alle som leser bloggen en fin dag. Selv skal jeg prøve å huske litt fra glemte år, men ikke så langt tilbake som til 1970.tallet. Det får klare seg med 2000-tallet denne gangen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.