Hyggelig besøk

Share

I går morges, klokka var bare halv ti, fikk jeg en telefon. Bernard Emmelkamp var på linja og lurte på om han kunne komme på besøk så tidlig. Selvsagt kunne han det, vi var oppe og hadde ingen andre planer.

Snart etter var han på døra og kunne fortelle at datteren Elisabeth måtte til Mandal for å ta mopedlappen, i Kristiansand var det bare mulig å gjøre fra tirsdag til torsdag, fredag måtte det gjøres i Mandal.

Normalt tar prøven en time, men Bernard hadde bare så vidt satt seg i sofaen, så ringte dattera og sa at hun var ferdig, men at hun ikke kunne få lappen før hun hadde betalt, så vennligst, pappa, kom og betal.

-Jeg henter henne, så kommer vi innom på tilbakeveien, sa pappa og stakk av gårde. Snart etter stod han på tunet igjen, denne gangen var også Elisabeth med. Jeg hadde ikke sett henne siden hun var baby, men jeg har alltid tenkt at siste bokstaven i navnet hennes, det har hun etter meg. 🙂 Vi hadde jo gleden av å bli kjent med Bernard og Oxana da de var i Valle, Øystein og jeg var til og med i bryllupet deres.

Nå møtte vi en hyggelig ung dame som hadde klart å ta moped-lappen, normert til  å ta en time, på ti minutter med en feil. Mopeden stod allerede i garasjen hjemme, men været i går var slik at hun kanskje ikke kom til å bruke den, for hun skulle til Hovden og stå på ski sammen med to venninner etter skolen.

Det ble en kopp kaffe for oss, litt kake for Elisabeth, så måtte de dra, for hun måtte være tilbake på skolen etter storefri klokka 11.30.

Overraskende og veldig hyggelig! Takk for besøket.

Bildet kan inneholde: 2 personer, folk som sitter

Ein tanke om “Hyggelig besøk”

  1. Hyggelig å ha et lynbesøk hos dere! Det må vel være mer enn 10 år siden sist! Likevel føltes det om det var i går vi møttes. Vi hadde ikke endret oss så mye men da du møtte Elisabeth, så stod tiden likevel ikke stille: Elisabeth hadde plutselig blitt veldig stor!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.