Plutselig

Share

Plutselig dukket en gammel kjenning opp på Facebook  og vill eha kontakt med meg. Det var Torbjørn Greipsland, forfatteren og redaktør av boka Til jordens ende som jeg skrev om på bloggen og har laget artikkel om på Setesdalswiki etter at jeg fikk den til jul.

Boka handler om norskamerikanske misjonærer. Greipsland har funnet navn på hele 1000 norskamerikanske misjonærer som reiste til andre land med evangeliet. Det høres kanskje mye ut, men i dagens Amerika lever det mellom fem og ti millioner etterkommere etter nordmenn, det er jo like mye som det bor her i landet.

En hyggelig brevveksling oss imellom, jeg hadde jo en gang tenkt at jeg ville skrive om noen av disse misjonærene. Han tror han har noen fra Setesdal, de må jo i alle fall kunne få artikler på Setesdalswiki.

Så nå får vi se om det blir noe av det prosjektet. Jeg håper det og at jeg får inspirasjon til å skrive også i 2020.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.