Prester og misjonærer

Share

I dag har jeg arbeidet mye med artikler om prester og misjonærer. Jeg skrev jo i går om at det kanskje kunne bli noe av det prosjektet, og det ble det jo også.

Men først måtte jeg lage artikkel om programmene i Valle radio våren 2020. Jeg fikk listen oversendt fra Siri Johannessen i dag og denne gangen gikk det greitt å lage tabellen som jeg bruker.

Men så gikk jeg over til å skrive om Torbjørn Greipsland, forfatteren av den boka jeg har holdt på med. Der lå det mye stoff gjemt på Wikipedia, det var litt omtale av hver av de 16 bøkene han hadde skrevet til da. Men det litt gjemt, så jeg måtte finne det og få det fram i lyset. Wikipedia er mer forsiktig med slikt, de tror litt omtale er reklame (tror jeg), og det er de redde for. Men jeg er ikke så redd, så jeg plukket det fram og fikk det med.

Og så var det artikler ut fra boka da. Jeg fikk flere innspill fra Torbjørn og tok dem med, så nå ligger det lister over norskamerikanske prester og flere vil kanskje komme etter hvert, også med artikler etter hvert. Kanskje dukker det opp koblinger til Setesdal også når vi får utviklet dette stoffet videre.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.