Valle Auto

Share

Å, eg fann ei vakker jente nedi Setesdal.
Ho sto vakt på Valle Auto & Bensin.
Og ho lo til meg så eg blei både heit og kald.
Så eg spurde: «Vil du vere venen min?»
Men ho svara at: «Eg er nok ikkje fri.
Eg har ein som eg vil elske all mi tid.
Det er ei fele lagt i handa på ein spelemann,
som kan spele slik som berre setesdølar kan.»

Sangen innleia siste innslag i den aktuelle timen i onsdagssendinga i Valle Radio. Ørnulf Hasla hadde fått Elisabeth Spockeli i tale og ho fortalde om oppgradering av Esso i Valle for 2,5 millionar kroner. Dei har fått 40 sitteplassar, teke i bruk vaskehall og smørehall til sportsbutikk og vil sette opp ny vaksehall, håpet er at den skal vere klar til påske, dei ventar på løyve. Dei merkar godt trafikk til Hovden, men særleg godt er det når Brokke-Suleskarvegen opnar.

Men ikkje bare vil dei selje nye klær, også gjenbruk vil Elisabeth gi plass til, og neste år vil det kanskje også kome ski i butikken. Det fungerer godt med bensin og matservering, og medan dei ventar på at maten skal bli ferdig, kan dei handle sportsutstyr førdei reiser på fjellet. Her er ei ung jente som verkeleg satsar, ho har endåtil kjøpt bygget og har godt tru på framtida, var konklusjonen i programmet.

Om ho er dansegal, det vart det ikkje sagt noko om denne onsdagskvelden, sangen var nok meir for å skildre Valle Auto enn for å skildre eigaren. Bildet fann eg hos brokke.com

Bilderesultater for esso valle

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.