Meir Corona

Share

I dag fekk eg ei melding frå min gode venn Øystein Berg:

-Nå håper jeg dere klarer å unngå å bli smittet. Har du noen tanker om din egen situasjon?

-Jeg holder meg hjemme, svarte jeg

-Metoo 🙂 svarte han.

Så i dag har eg halde meg heime. Eg tenkte at eg skulle skrive litt på Setesdalswiki, men det meste av tida gjekk med til å fylgje med på TV. Der fekk vi også Meir Corona.

Nabo Jean hadde ein avtale hos frisøren, og ettersom Kåre framleis er på sjukehuset etter slaget han fekk for to veker sidan, vart Reidun med henne som sjåfør, ho kunne jo også handle litt brød og anna nyttig.

Då ho kom heim, fortalde ho at det var vanskeleg å finne parkeringsplass utanfor KIWI og at tre kassar var bemanna. Til vanleg er det bare ein kasse med betjening i den butikken. Så det som dei sa om hamstring på TV, verka å stemme, om det då ikkje var fordi dei permitterte var på handletur eller at familiane trong meir mat no som skular og barnehagar er stengde og alle er heime.

Eg enda opp med å skrive ein artikkel mo sjefen min då eg var redaktør i Fiskerens Venn i Bergen, John Olav Larssen på Setesdalswiki. Han var talar på Internatmøta i Valle i 1961 og 1981. Det fann eg ut i boka om Valle Indremisjon 100 år som Sverre Lund laga. Så fekk eg i det minste gjort litt nyttig. Han var også fadder til Margunn, ho vart fødd då vi budde i Bergen og eg tenkte ho hadde eit bilde av han eg kunne bruke. Det vil nok kome etter kvart.

Men det vart no mest ein dag der ein fekk vite Meir om Corona

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.