Ti-timen

Share

I dag hadde Siri Johannessen  eit heilt nytt program på Valle Radio. Ho kalla det Sangstund, det gjekk frå 10 til 12 og var musikk med små kommentarar mellom sangane, slik at folk kunne få høve til å slå opp i Syng deg glad, trur eg sangboka heitte.

Før programmet hadde ho avtalt med personale på heimane i Bykle, Valle og Bygland og fått innspel til kva songar som var populære. Med i programmet var Anna Slaby, ho har hatt sangstund i Sæbyggjen på torsdagane ei tid, men på grunn av korona-tiltaka er jo det også stengt no. Så ho var med på telefonen medan ho var ute og gjekk tur.

Siri planlegg å ha programmet også dei to neste vekene, så får responsen vise om ho held fram. Mellom anna treng ho innspel til songar og gjerne helsingar saman med songane. Dei kan ein legge ut på Facebooksida til Valle Radio eller sende til radioen på epost.

Lista over songar ho nytta la ho ut på Setesdalswiki.

Det var godt å få noko anna å høyre på enn nyheter om ein epidemi som tek livet av eldre folk. Dei to timane gjekk fort. Sjølv fekk eg ikkje med meg alle songane, for mot slutten av programmet kom barnebarna mine på Valderøy, som er heime frå skule og barnehage, på at dei skulle ringe til farfar, Dermed fekk vi ei helsing og dei eit friminutt i heimeskule, der matematikk stod på timeplanen.

Då ti-timen var slutt, var det tid for matpause:

Bildet kan inneholde: mat

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.