Det skulle vore lett

Share

Det skulle vore så lett å lage eit program for sendinga onsdag, men det var det ikkje. Eg hadde mange namn på blokka og tenkte at sendinga var alt i boks.

Men så minna reidun meg på at eg måtte jo få gjort avtale med dei namna eg hadde. Så tok eg til å ringe i kveld. Men det ser ut til at i desse koronatider er enten batteriet på mobilen utlada, eller så har folk gått på tur utan å ta mobilen med seg. For anten var det ikkje svar, eller så fann eg ikkje rett nummer. I alle fall, det vart slett ikkje så lett som eg hadde tenkt.

Då klokka passerte 21, tenkte eg at det var for seint å ringe i kveld, så eg får nok bare prøve å få gjort avtalane i dagane framover. Dermed blir det sikkert ein annonse i avisa som ikkje er så veldig detaljert i morgon. Men eg har tenkt på å kalle det som eg ofte har kalla Atuell time for Haralds time denne gongen, for når eg ser på TV, så er visst det einaste aktuelle KORONA, og eg har kanskje tenkt å halde det litt koronafritt, om det då er råd. Eg får no sjå i morgon, kva det blir til.

Og når det gjeld Setesdalswiki, vart det bare ein ny artikkel i dag. Den kom like etter at klokka slo midnatt i går. Men vi kom då til halvhundre, så no har vi bare 50 att før vi når eit nytt tusental. Om vi klarar det i komande veke, er eg litt usikker på, for då må vi helst ha ti kvar dag, og det er det ikkje sikkert vi klarar. Men vi får sjå.

Vi får i alle fall artiklar om sendingane i Valle radio og nye aviser, så får vi ta det derifrå.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.