I avisa

Share

I dag var det to sider i Fædrelandsvennen om Valle Radio. Richard Nodeland hadde intervjua Ørnulf Hasla om situasjonen for Valle Radio, som jo er kjent for påskesendingane langt ut over Setesdal sine grenser.

I intervjuet får vi høyre at basaren har hatt om lag 400 gevinstar til ein verdi av opp mot 300.000 kroner, for det meste gåvekort. Dei har vi fått gratis frå næringslivet frå Vennesla til Hovden, og det har gitt om lag same summen i inntekter for radioen. Dei fell bort i år.

I artikkelen er det også litt om programma våre. Her blir det litt unøyaktig i omtalen av tirsdagsprogrammet, der det bare er orgelprogrammet som er teke med. Rett nok er det truleg Norges einaste faste orgelprogram i ein radiokanal, og det har lyttarar både fjern og nær, men tirsdagen er også mykje meir, med både kristen sang og nyheter frå kristenliv og kyrkjeliv så vel som frå kulturliv både i og utanfor Setesdal og Valle. Medan vi i mange år var teknikar og programleiar, har det dei siste åra bare vore ein person som har kombinert desse oppgåvene.

Det blir fort litt unøyaktig når ein skal formidle stoff, her var det aller meste rett, så langt eg kunne sjå, og det er grunn til å vere takksam for eit så flott oppslag om radioen vi alle har kjær og gjer vårt beste for å halde liv i. Ei veke etter påske er det visst min tur att til å ha sending frå studio Mandal.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.