Frigjering

Share

I dag var det 75 år sidan frigjeringa i 1945. Det har vore markert både i radio og på fjernsyn, men også på Setesdalswiki. Eg fekk lov å leggje ut eit avsnitt frå Kultursoga av Leonhard Jansen og Alfred Ryningan som Leonhard hadde delt på Facebook. Eit par bilete gjorde susen, så vi kunne sjå at det var mykje folk samla.

Onsdagskvelden hadde Siri ein prat med Jørn Buø om frigjeringa av Setesdal i Valle Radio og om fred og fridom generelt. Eg skreiv litt om det på bloggen tidlegare og då fekk eg respons frå han, så i samarbeid laga vi i dag ein artikkel om han på Setesdalswiki, det vil seie, eg fekk cv og informasjon og så sjekka vi artikkelen saman før den vart publisert på Setesdalswiki.

Sjølv om det ikkje har vore så stor produksjon i dag i tal på nye artiklar, vart det likevel ein solid tilvekst til stofffet ein kan finne på Setesdalswiki. Her er dei siste nye artiklane:

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.