Familie innom

Share

Vi fikk en melding fra Grete Sola Jonassen i dag om at de var i Harkmark og ville stikke innom om det passet. Akkurat da snakket jeg med min søster Jorunn, så da jeg fortalte det, ville de også gjerne hilse på. De hadde besøk av sin datter Gunn Randi og to døtre, så da ble vi plutselig 11 rundt kaffebordet i ettermiddag.

Lille Ive Elise ble jo et lite midtpunkt, to år gammel. Men praten gikk jo om mange emner, de hadde vært en uke i Danmark, de hadde bestilt før korona brøt ut, og reiserestriksjonene ble akkurat opphevet slik at de kunne dra. De kunne reise fra Stavanger direkte til Hirtshals, så kjørte de nedover langs vestkysten til et sted nær Esbjerg. Fint vær de fleste dagene ga mulighet for bading i Vesterhavet om de ikke ville bruke svømmebassenget til ferieleiligheten. Men Ive Elise var ikke så glad i bading, fikk vi vite.

Vafler, sjokoladekake, is, jordbær og kaffe kunne nytes i godt fellesskap før ferden gikk videre for gjestene. Selv tok jeg meg en god middagslur etter en enkel middag, denne gangen hadde vi jo ettermiddagskaffe først.

Det er alltid hyggelig å møte familie, så takk til alle som stakk innom. Det ble bare et bilde av de gamle denne gang. Ikke var det så godt heller.

Bildet kan inneholde: 1 person, sitter, bord og innendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.