Is på en varm dag

Share

Jeg fikk en melding på telefonen i dag: Hei. Vi kommer bort til dere i dag kl 17 ca. Har med is og helsebot, hvis dere har kaffe

Vi satt ute da vi spiste lunsj i dag, men jeg trakk inn igjen det var jo helt stille og nesten kvelende varmt ute. Da jeg fikk meldingen, fikk jeg meg en times middagslur før vi spiste middag.

Litt over klokka 17 dukket så Jorunn og Ole Thorvald opp i varmen. De hadde med en toliters boks med is, vi hadde kaffe, så det ble en hyggelig stund. Inne. Trolig var det litt kjøligere inne enn ute, vår terrasse vender mot sørvest og sola steikte skikkelig i dag.

Min svoger følger litt med på det jeg skriver om kirkehistoriske emner og hadde med både Agenda 3,16 med en artikkel om Calmeyergatens Misjonshus og en bok av Egil Grandhagen: Glimt fra Asias misjonshistorie.

Artikkelen har jeg lest, boka har jeg bare bladd i til nå, men jeg gleder meg til å lese litt i den.

Jeg burde tatt et bilde av våre gjester, men også denne gangen kom jeg ikke på det før de var reist. Og isen ble spist uten at jeg tok bilde av den. Så du får nok bare se det for deg i fantasien: Is på en varm dag.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.