Lange linjer

Share

Hilde Blix har gående en serie på Facebook med 366 Fabelaktig folk fra Nord. I dag dukket det opp et navn jeg mente kunne ha kobling til Setesdalswiki, Liv Rundberg. Derfor tok jeg en telefon til Geir og fikk bekreftet at Liv var tanta hans, hun var søster til Herborg Daasvatn.

Far deres var presten Tomas Mæsel, så jeg måtte opprette en artikkel om ham, dermed fikk jeg lenke til barna og kunne lage artikkelen uten at den ble foreldreløs.

På Facebook var det fine bilder av Liv Rundberg, men jeg la dem ikke inn, for jeg tenker at når Geir får litt tid på seg, så finner han kanskje et bilde av henne i sin samling.

Jeg har lurt på om jeg skulle ta kotakt med Hilde Blix og spørre om jeg kanskje skulle legge inn alle de 366 på Setesdalswiki, men lurer på om det kanskje er litt for stor jobb og kanskje litt i utkanten av Setesdalswiki, det er kanskje bare jeg som setter pris på Hilde Blix sine fine artikler om fabelaktige folk i nord.

Om noen har tanker eller råd i så måte, er jeg takknemlig for å få en tilbakemelding. Hilde Blix sine artikler var inspirasjonen til at jeg laget 30 staute setesdøler på Setesdalswiki.

Ellers så jeg at Bergtun ble åpnet igjen i dag. Hotellet i Valle sentrum representerer også lange linjer. Og her i huset har de drevet med slektsgransking for Stein sin slekt, der er det også tale om lange injer, jeg tror de gikk tibake til  1700-tallet.

Brobyggeren Liv Rundberg

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.