Strand- og hoderydding

Share

I dag var det tid for å rydde på toppen. Korona har medført at frisøer har hatt stengt i mange uker, jeg tror hun sa åtte uker, June da jeg satte meg i stolen hennes klokka fem over ni i dag tidlig. Om håret mitt ikke var så langt som i ungdommen, så var det lite lystelig å tenke på at man skulle ha det lenger.

410 kroner senere gikk en ny mann ut av frisørsalongen og snudde bilen mot Tilbudsenteret. Der oppdaget jeg at jeg hadde glemt brillene, men heldigvis hadde de noen jeg kunne sette på hodet mens jeg kikket etter gode tilbud. Det beste jeg fant var en grillet kylling til 40% rabatt, den hadde vi til middag i dag. De andre var vel helst lystbetonte, i alle fall posen med moreller.

Når jeg er på de kanter, må jeg alltid en tur ut på piren og se på havet. I dag var det jo særdeles nydelig, og noen godt voksne mennesker var i full gang med å rydde på Sjøsanden. Havets og naturens aktivitet forårsaker litt av hvert som må ryddes opp slik at Mandals kanskje viktigste trekkplaster viser seg fra sin beste side. Å nyte en is og se ut over havet, det er bare godt.

Når både stranda og hodet var ryddet, kunne jeg vende nesa hjemover og etter en middagslur før middag lese avisene og gjøre det som en pensjonist ellers får dagene til å gå med.

Om du ser godt bortover Sjøsanden, kan du skimte noen svarte flekker, det er ryddegjengen.

Bildet kan inneholde: hav, himmel, strand, utendørs, natur og vann

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.