Svar på spørsmål

Share

I går stilte eg nokre spørsmål på bloggen. Her kjem svara:

  1. Kva heitte far til sangarinna Vera Dalen? Andreas Birkeland
  2. Kva heitte bror hennar? Helge Birkeland
  3. Kor gjekk Hallvard Eldhuset på lærarskulen? Volda
  4. Kva var jentenamnet til Gunda Ropstad? Wiberg
  5. Kva år gifta ho seg? 1980
  6. Kva årstal vart Senterpartiet stifta? 1920
  7. Kven fullfører Gard og ætt i Bygland? Ådne Fardal Klev
  8. Kven driv Joker Valle? Kent Even Andersen
  9. Kor ligg Tveitå? På vestsida av Byglandsfjorden
  10. Kor gammal vart Jon A. Helle? 97 år

Eg kjem ikkje til å legge ut spørsmål kvar dag, om det då ikkje skulle bli eit folkekrav. Men av og til kan det nok hende at eg lagar nokre spørsmål. Dei over kan jo brukast i quiz i heimen, no har det også svara.

I dag dukka det opp bilder av Jon Hornnes på Facebook saman med noko tekstinformasjon, så eg fekk høve til å oppdatere artikkelen. Ta gjerne ein kikk på den og lær noko du kanskje ikke visste. Men i varmen orkar eg ikkje så mykje, eg blir sitjande utan lyst til å skrive, og det er jo ikkje så ofte.

Ein tanke om “Svar på spørsmål”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.