Veps

Share

Vi har lurt litt på hvorfor det ofte er veps på soverommet når vi legger oss. Reidun sover nærmest vinduet og hun må ofte hjelpe dem ut når kvelden kommer.

Når hun sitter ute på terrassen, har hun også tenkt på at det ser ut som om det kryper veps inn i et hull i veggen. I dag da hun skulle trekke fra gardinet og åpne vinduet litt ekstra for å få lufte litt, oppdaget hun grunnen:

Oppe på gardinstanga var det et lite vepsebol. Du vet en slik liten rund papirlignenede bolle. Heldigvis hadde vi vår svigersønn Stein på besøk. Man vurderte Radar, men valget å ta det hele i en plastpose og bare kaste det ut.

Men vi kom til å tenke på det digre vepsebolet elektrikeren fant da vi skulle legge inn bredbånd. Inne i et kott på loftet var det et bol så stort at det fylte en svart plastsekk, men heldigvis var det tomt da vi fant det.

Forhåpentligvis går det en stund før vi finner flere slike. Og om vi finner noen, får vi håpe de er tomme. Ingen ble stukket i dag, og godt var det.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.