Oppgradering

Share

Vi har en oppgradering av veggen på låven, det har jeg skrevet om tidligere Men vi har også oppgradert terrassen utenfor våningshuset. Den var av betong og var litt lav. Nå har vi fått løftet den med et tregolv og plutselig ble det mye lettere for oss gamle å gå ut og inn gjennom døra fra stua.

Når det er så varmt, unnet vi oss en is og en kopp kaffe sammen med snekker Christian Ihme i formiddag. Han venter på vinduene til veggen på låven, men så er han ferdig for denne gang. Han har mer enn nok å gjøre og liker å ha slike mindre jobber. Han hadde sagt fra seg en hytte beregnet til 1000 timer, fortalte han.

Neste vegg som skal tas vender mot vest, men den er godt beskyttet av skogen, så den får vente. Vi har brukt opp de bordene som var ferdig malt, og må få malt de som skal brukes på den andre veggen. Det er lettere å male når bordene er vannrette enn når det er loddrette og man må bruke stige.

Bildet kan inneholde: plante og utendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.