Så mange bøker

Share

Sjølv om mange bøker forsvann ut dørene for ei tid sidan, er det mange att. Eg hadde ein plan om å skrive om dei, men så langt er eg fastlåst i Andaktsboklista til Per Emanuelsen. Den har 378 titlar, men heldigvis ikkje like mange mange forfattarar. I kveld var to av dei røde lenkene blå, men det er alt for mange att,

Så ligg bøker under bordet mitt så vel som ved sida av stolen min, på begge sider.

-Skal du ikkje rydde litt rundt deg når det kjem folk her? spurde Reidun.

-Trur eg droppar det, var svaret. -Det blir rot i systemet og det er ikkje så bra.

Så ligg dei her, i stablar og ventar på at eg skal skrive litt om dei og deretter få dei ut av huset. Eg kunne tenkt meg ein tur på bruktbutikken og sett etter nye, men det blir nok ikkje på denne sida av jul.

Til bursdagen fekk eg ei bok. Den var stor, mest A3 format. Flotte bilete og fine tekstar av Per Fronth og Gaute Heivoll. I kveld las vi ein av desse tekstane. Det verkar så enkelt, men om eg skulle prøve sjølv, ville det nok gå i stå ganske fort. Eg får nok halde meg til leksikonstilen og bloggforma.

Og så får eg sjå om eg klarar å finne ein måte å skrive slik at nokre bokstablar blir mindre.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.