Bokklubbar

Share

Eg har vore medlem av Bokklubben i snart 50 år, trur eg. Men bokhyllene mine er fulle og eg bør ikkje få fleire. Difor er det viktig å melde seg av når medlemsbaldet dukkar opp i postkassa. Som regel hugsar eg det.

-Du bør melde deg ut av heile Bokklubben, er eit argument eg stadig høyrer.

Reidun gjorde det med Bestselgerklubben, som ho var medlem av. Men kvar gong ho prøvde å melde seg ut, fekk ho ein hytteleg telefon frå ein selger som lova ei steikepanne eller noko anna om ho heldt fra å vere medelem. Til slutt sa ho at ho hadde steikepanner nok og nekta å halde fram. Likevel får ho stadig brev med tilbud om å bli medlem att.

Sjølv får eg bladet kvar tredje veke eller noko slikt, før var det visst ein gong i månaden. Av og til gløymer eg å melde av, og då kjem ei bok i posten etter nokre dagar. Som oftast får eg ein epost som fortel med glede at no er ei bok på veg til meg. Det er ikkje alltid at eg er like glad for ei slik melding, men likevel har eg ikkje meldt meg ut av Bokklubben.

Her er programmet for sendingane i Valle Radio denne veka slik eg fekk det oversendt frå Britta ise Homme:

Tysdag 15. sept

Ansvarleg og teknikar: Siri Johannessen

18.00 Kvarteret
18.15 Andakt
18.30 Sangtimen
19.30 Aktuell time
20.30 Postludium med Niklos K Besteland
21.00 Kyrkjebakken

Onsdag 16. sept

Ansvarleg og teknikar Siri Johannessen

19.00 Tankar frå Bibelen med Håvard Viki
19.30 Kommunen informerer med ordførar Steinar Kyrvestad
20.00 Lokal time med Siri Johannessen
– Diverse lokale innslag
21.00 Reprise med Britta Lise Homme:
– Min hobby med Knut S Nomeland (Faremo) Opptak frå 1999/2000
21.15 Musikkprogram med Johs Bjørkeli

Fylg Valle Radio på Facebook og Instagram

Nettradio: https://valleradio.com/

 

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.