Lokal informasjon

Share

Valle Radio held lokal informasjon høgt. Ingen av dei sakene som var i den aktuelle timen i går kveld, var omtalt i Setesdølen i dag. Ein skulle kanskje tru at både Brokke haustmarknad, opninga av bruktbutikken på Rysstad til laurdag i det minste ville vore verd ein annonse i lokalavisa, men det hadde ingen av arrangementa.

Avisene har fått ein sterk konkurrent i Facebook. Å legge ut informasjon om eit arrangement der, kostar ikkje noko. EIn kan opprette ei gruppe, der kan dei som vil vite om aktuelle hendingar for gruppa registrere seg og så får dei det opp i feeden sin på Facebook. Ofte treng ein ikkje vere med i gruppa ein gong, algoritmene til  Facebook finn meg likevel.

Men her på bloggen kan eg jo skrive om haustmarknaden på brokke, der kjem mange utstillarar både for hyttebyggjaarar og skooterkjøring og alt som trengst på hytta og til turen. Det er stor aktivitet der oppe, før ferien var 36 hytter under oppføring og nokre har blitt påbegynt etter ferien. Til marknaden vil ein kunne ta imot 200, alle må registrere seg, han varer til klokka 15 og ein ventar folk frå alle kystbyane så vel som frå Rogaland i tillegg til lokale.

Opninga av bruktbutikk i dei tidlegare biblioteklokala på Rysstad skjer også på laurdag. Her er det ingen servering, om ein vil ha ein kaffikopp, kan ein gå over vegen og besøke To i tråd, som også har ope. Elles ville bruktbutikken ha ope på torsdagar etter det Sondre Rua Dokken fortalde. Han har med seg fleire frivillige til å drifte butikken. Inntekten skal brukast til beste for frivilligarbeidet i Valle. På laurdag skal det endåtil vere auksjon av kubbestolar, så her kan kanskje hyttefolk gjere eit kupp og få seg ein god kubbestol til hytta.

Den som høyrer på Valle Radio kan få med seg lokal informasjon om mangt og mykje,

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.