Lunka interesse

Share
I kveld var det fredagssending i Valle Radio. Det er innleiing til haustferien og Ørnulf hadde sikkert venta mange telefonar, for han ba meg lage 12 rebusar til sendinga i kveld. Eg baserte dei på gårsdagens Setesdølen og meiner sjølv at dei var nokså lette.

Men det verka ikkje slik. Det kom ingen telefonar på første rebusen, så dei spelte ei plate til, og då kom det Roy Oliver frå Oslo. Han hadde ikkje Setesdølen, men løyste rebusen likevel. Så kom det to rebusar der med svar frå Jorunn Lund Harstad og Gyro Kopperud og på den fjerde rebusen kom same mann frå Oslo inn att. Då runda Ørnulf av heile sendinga, trekte krus og gåvekort til Oslo, og gåvekort til Jorunn Lund Harstad.

Så var det Adios Amigos med Jim Reeves og sendinga over.

Dei fire rebusane som var lagde ut, var desse:

1. Emne + spisested = Temakafé
2. Gresk B + tall + nr. 1 = Betania
3. Ikkje tam + vaska = Villrein
4. Hyl + helligdom + senterpartiet + treslag = Ulvespor
Og folk fekk god hjelp til løysing, men truleg var nok fleire meir interesserte i å følgje Lars Monsen på Villspor og andre program i Gullrekka på NRK, 20 minutt av tida vart også nytta til ein samtale med ein amerikanar som ønska å få eit krus frå Valle Radio.
Fredagskveldane er nok ikkje betre sendekveldar enn onsdagskveldane, i alle fall ikkje så tidleg på hausten. Når snøen er komen og ein kan ta skooteren og kjøre på hytta, då kan nok opi sending fungere ein fredagskveld. Men heime i stova er det vanskeleg å overgå Gullrekka.
Komande onsdag er det min tur til å ha sending. Men då er det ikkje Opi sending, i staden vil det bli musikk med Johs. Bjørkeli.
Her er programmet for sendinga i kveld:
Ansvarleg Ørnulf Hasla
Teknikar Siri Johannessen
Telefonvakt: Jorunn Helle og Solveig Rysstad
19.30 Tankar frå Bibelen med Torleif Harstad
20.00 Aktuell time med Ørnulf
– Opning av bruktbutikk på Rysstad
– Norheim kafe er historie, reportasje frå brannøvinga
– Arkiologiske utgravingar på Helle
-Bratt friluftsliv, vi møter ein gjeng som skal klatre i Nomelandsfjellet
21.00 Opi sending med Ørnulf Hasla og Britta Lise Homme
Tlf.nr. for rebussvar og helsingar: 41776666

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.