Vegnamn i Valle

Share

I dag slo eg opp på Setesdalswiki sine sider over vegnamn i Valle. Der har eg mange artiklar om dei ulike vegane. Siden vart laga for ein del år sidan og hadde då lenker til namnesidene på Valle kommune sine heimesider.

Når eg i dag klikkar på lenka for å gå til namnet på vegen på kommunen si side, må eg logge inn før eg kjem vidare. Om ein som leiter etter vegane i Valle går direkte til kommunen si heimeside, finn ho vegnamn.valg i venstremargen. Men lenger kjem ho nok ikkje, ho heller.

Kva som er grunnen til at ein må logge inn for å få sjå kor vegane i Valle går på kommunen si heimeside, det skulle eg gjerne visst,

Så i kveld lurer eg på on nokon kan fortelje meg det.

Den direkte grunnen til at eg leita etter dette, var at Norgeskart og Setesdalswiki har ulike namn på Åmlivegen og Bergsvegen i Valle. Setesdalswiki har ikkje Åmlivegen. Vi lasta ned kartet over då vi laga sida.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.