Når avisa uteblir

Share

Tysdagsnummeret av Setesdølen kom aldri i postkassen her. I dag kom torsdagsavisa, og då tok eg meg på tak og slo nummeret til Sigurd Haugsgjerd og fekk ein hyggeleg samtale med han.

Han lova å ettersende avisa i dag, det betyr truleg at eg neppe får den i morgon, for nå er posten så visst ikkje levert så raskt som råd. Dermed må eg vel vente til neste veke for å få den avisa, men sjølv om eg kan lese den på nett, er det noko anna å lese den på papir.

Heldigvis kom både Fædrelandsvennen, Lindesnes og Vårt Land, så eg hadde godt med lesestoff ut over dagen. Så vart det ein formiddagslur og oppdatering om både hendingane i Frankrike og koronasituasjonen i Norge. I kveld såg eg så andre del av programmet om Trump og Biden som var på NRK. Før det fekk eg også med meg eit noko rystande program om abortmotstanden i USA. Det var sendt på NRK2.

Så ein har litt av kvart å følgje med på også når lokalavisa uteblir. Men likevel er det som ein vegg fell ut. Neste veke skal eg ha onsdagsprogrammet i Valle radio, og då brukar eg jo gjerne å få idear i lokalavisa. Eg får vel sjå kva eg finn å bruke som tema på den kvelden, det blir nok noko også om eg ikkje får den avisa eg no saknar.

I mellomtida kunne eg ta meg ein kopp kakao.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.