Kunstgalleri

Share

I kveldens sending i Valle Radio fekk vi mellom mykje anna høyre om eit kunstgalleri som er etablert på Hovet i Hylestad. Det er ein låve som er gjort om til eit stort og høglofta rom som høver for å stille ut både store maleri, små akvarellar og endåtil skulpturar.

Den første utstillaren er Michael Rieu, og han vil vere til stades når utstillinga opnar laurdag. Til sommaren vil han stille ut også utanfor låven, då blir det ein skulpturpark, og skulpturane han lagar er i granitt frå mange stader i verda.

Andre delen av den aktuell timen var ein prat med redaktør Ørnulf Hasla om ekstrasendinga som skal vere i morgon, der har radioen slått på stortromma og invitert folk frå alle kantar til å snakke om UNESCO-kontoret som skal etablerast. Den sendinga vert frå Sølvgarden klokka 19. Her er invitasjonen:

Vi vil ha debatt om siste utvikling av Unesco saka.
Desse vil vere med:

Fylkesordførar Arne Thomassen, opposisjonsleiar i AP Gro Bråthen, Fylkesvaraordførar Bjørn Ropstad, Fylkeskultursjef Anne Tone Hageland, Hallvard T. Bjørgum, Gunnar Stubseid, Gunnar D. Ose, Olav Hovet.
Fylkespolitikarar Margit Dale og Torunn Ch. Nyberg.
Ordførarane i Bygland, Valle og Bykle,
Sigbjørn Fossdal, Steinar Kyrvestad og Jon Rolf Næss.
Valle radio serverer gratis pizza, brus og kaffi.
Oppmodar publikum til å møte fram, det er plass til 50 i
høve til Corona reglar.
Vel møtt til ein interessant debatt kveld.

Biletet syner Jørund Georg Jore som gjer klart til sendinga i morgon. Torfinn Rysstad på Sølvgarden fylgjer med. Foto: Britta Lise Homme.

Bildet kan inneholde: 1 person, innendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.