Lokalmedisinske tenester

Share

Tysdagskvelden hadde Siri Johannessen med seg ein representant frå Lokalmedisinske tenester, Gro Berit Straum. Dei snakka om at tida vi no er inne i er ei vanskeleg tid for barn og unge, for mørketid og juletid fører ofte til større konsum av alkohol. Senteret arbeider med spørsmål knytt til rusproblem og er eit ressurssenter som alle kommunane i Setesdal kan hente hjelp frå.

Komande onsdag er det tanken at John Horve skal bli med i sendinga i radioen og informere om personvern, GDPR er eit EU-direktiv som Norge er forplikta på når det gjeld personvern.

Det minner meg på at Setesdalswiki hadde eit tilfelle i så måte, for vi fekk brev frå Datatilsynet om ei sak i samband med dette. Men Setesdalswiki er eit leksikon og kom inn under eit unntak for journalistiske formål.

Men det skal bli interessant å snakke med John Horve om dette.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.