Country gospel

Share

Country gospel var nok eit viktig stikkord for sendinga i Valle radio i kveld. Frå Finsland Gaither Music Club kom Jan Kåre Haugland for å presentere vakker musikk. Klubben skreiv sik på Facebook om programmet:

På oppfordring fra Valle radio skal Jan Kåre stille i studio og spille “Julegaither”, en time fra kl 18.30 i morgen 8. desember.
Radioen ber om julemusikk fra Bill og Gloria repertoar , og han har valgt ut sanger som viser at vi feirer jul fordi Jesus ble født, ikke får at flest mulig kroner skal gå gjennom kassaapparatene.
Du vil få høre sanger fra CD ene “Joy to The World”, Christmas in South Afrika, Homecoming Christmas og Christmas – A time for joy” med kjente Gaitherartister.
Søk på Facebook eller valleradio.com, så finner du god musikk til å komme i skikkelig julestemning, uten landeplager som White Christmas og desslike…
Sjølv fekk eg ikkje høyre det flotte programmet, for eg var i senga og prøvde å sove av meg det som eg måtte skrante i denne førjulstida. Men så kom Reidun og vekte meg og sa at eg burde ikkje sove rundt, så eg stod opp og hadde kveldsmat i halvti-tida. Men då var radioen slutt.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.