Influert

Share

Mandag var eg og fekk influensavaskine. Eg har aldri hatt problem med slikt før, men denne gongen lurer eg på om vaksinen sin influens var ekstra sterk, for eg gjekk ned for teljing med oppkast og elendighet.

Rett nok kom eg litt i tvil, for eg fekk høyre at det går ei omgangssjuke også, så kanskje den ramma meg på den korte tida eg var utanfor huset for å få vaksinen. Eg skjøner at smittesporing må vere vanskeleg. Eg vil ikkje seie eg hadde nærkontakt med nokon den tida eg var ute, men ein treng kanskje ikkje nærkontakt heller.

etter to dagar ute av form kom eg meg på føtene att i ettermiddag, og det var godt.

Men slik situasjonen var, fekk eg ikkjeø høyre på Valle Radio i kveld. Dei hadde sending frå kommunestyresalen i Valle med dette programmet:

Program onsdag 23.desember
Ansvarleg Ørnulf Hasla
Teknikar Jørund Georg Jore
17.00-18.00 Direkte sending av Valle sentrumsforeining sitt jolelotteri
Pga. Covid 19 situasjonen blir årets lotteri trekt og formidla digitalt. Det blir sendt direkte på Valle radio, på FM og nett.
Vi vil streame frå studio direkte på Facebook. Har du eit vinnarlodd send MMS til 95837610, vi vil då ringe deg opp for å bekrefte at du har vinnarloddet. Fylg med på facebooksida til Valle sentrumsforeining og Valle Radio.
18.00 Dagen før dagen på Valle Radio
-Joletankar frå Bibelen med Sissa og Torleif
– Bjørgulv og Ørnulf i studio med gjester.
– Opptak frå lisle jolekvelden 2004 med Hallvard Kjelleberg i samtale med Sverre Lund.
– Opptak frå 2013 med Theis Salvesen, kåseri om korleis det var å kome til Valle, frå kulturveka 2013.
– Sokneprest Kristine Borgen, jolesamtale med Ørnulf Hasla.
– Soknepresten les jole evangeliet.
Her er eit bilete av trekkinga, lagt ut på radioen si facebookside. Foto: Britta Lise Homme
Bildet kan inneholde: 2 personer, bord og innendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.