Julegaver

Share

Når vi er komne så langt i desember, det er bare knappe to veker til jul, så er det jo tid å begynne å tenke på julegaver. Helge hadde ein tur til Mandal i dag for å sjå kva det var å finne, og det var sikkert nok å velje mellom. Men når det gjeld julegaver, skal ein vel vere litt forsiktig med å dele for mykje, for det er jo moro med overrasking både hos vaksne og hos ungar.

I år blir vi bare vaksne her i huset. Sjølv ordnar eg nok noko til kona, men resten er det ho som må ta seg av, i så måte er det for meg som for ein som vart intervjua i radioen i dag.

Overraska, ja. FOr nokre år sidan fekk eg ei bok av den snookerspelaren eg likar å fylgje med på, Ronnie O’Sullivan. Men den handla ikkje særleg om snooker, boka heitte Running og handla om at han sprang og sprang for å halde seg i form til kampane sine. Det kan ein jo sjå på han også, han er muk og sprek når han strekkjer seg langt innover bordet for å slå ein ball.

Like før eg starta å skrive dette, slo han ut den kinesiske spelaren Ding, som også etter det eg kan sjå, truleg har begynt å springe, for han er blitt mykje tynnare der han held god fart rundt bordet.

I morgon er det semifinale. Det spørst nok om det blir julegavehandel ein slik dag. Regnar gjer det også.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *