Når det stormer

Share

Når det stormer er det godt å bu på ein lun plass. På fine solskinnsdagar kan ein nok misunne folk som har sett seg opp hus på ein fjelltopp, men når vinterstormane uler rundt nova, er det ikkje like lysteleg å bu høgt. Så får ein velje mellom dei to, om ein nå kan velje, då.

Som oftast kan ein ikkje det. Økonomi, arbeid og andre tilhøve gjer at ein bur der ein bur. I vårt tilfelle overtok vi barndomsheimen til kona mi. Det er vel ikkje sikkert at våre barn kjem til å overta etter oss, dei har sine plassar alt og vil vel ikkje utan vidare flytte til Mandal når den tid kjem.

Det har kome mykje nedbør i denne stormen også. Av og til såg det mest ut som om rossene stod vannrett utanfor vinduet. Då er det godt å ha eit godt tak over hovudet, og så vidt eg veit, er det ikkje takpanner som har løysna og floge av garde.

Så får ein heller sakne den store utsikten på solskinnsdagane.

Helge Haugland tok dette bildet i dag Det svømmebassenget visste eg ikkje om.

Kan være et bilde av natur og tre

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.