Ny programledar

Share

Denne veka har Sondre Rua Dokken si første sending som ansvarleg programledar for heile onsdagskvelden i Valle Radio. Han har tidlegare hatt musikkprogram, ofte saman med Sigrid Kjetilsdotter Jore, så han er kjent i radioen. Men etter det eg veit, har han altså ikkje hatt kveldsansvar før.

Om du såg på programmet Radiokameratane i går kveld, såg du at det var mange unge som var innom som teknikarar, men det var dei gamle gubbane som heldt oppe programarbeidet. I Valle Radio er det også godt vaksen folk som held oppe programarbeide. Utan Siri Johannessen sin innsats hadde tysdagssendingane ikkje lenger vore på kjøreplanen etter at eg slutta i 2016. Onsdagane er det fleire som deler på oppgåvene, men tysdagane er det Siri som ordnar opp. Her er programmet for tysdagsvkedlen:

Tirsdag 26. januar

Ansvarlig og tekniker: Siri Johannessen
18.00 Programinformasjon

18.15 Over en åpen bibel ved Roald Arnesen fra Norea Mediemisjon

18.30 Olavs musikktime via Norea mediemisjon

19.30 Siris time med bl.a. Sigurd Haugsgjerd fra Setesdølen, Birger Trydal fra Bykle viltnemnd
20.30 Postludium ved Niklos K. Besteland
21.00 Kyrkjebakken
Då er det bare å gle seg til ein innhaldsrik kveld ved radioen i desse koronatidene.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.