Variert og aktuelt

Share

I tysdagssendinga denne veka vil du få eit variert og aktuelt program. Først har vi programinformasjon, men så kjem Oddvar Høgevoll med andakt. Med den nyvunne statusen innan verdsarv for folkemusikk er det ikkje unaturleg å få med Astri Rysstad til å presentere denne musikken, ho var jo i Bogota og opplevde den hendinga.

Så får vi sanghalvtime og ein svært aktuell halvtime med

før Dag Skagestad, konstituert kommuneoverlege i Bykle og Valle kjem inn med nytt om koronasituasjonen mellom anna.

Siste timen i sendinga er ved Bernard Emmelkamp, organist i Valle fra 1999 til 2005, nå kantor i Vennesla. Han presenterer orgelmusikk der noko ikkje har vore på radio før, men også litt orkestermusikk.

Så det er bare å finne kaffikoppen og logge seg inn på nettradio om ein ikkje bur slik at ein kan få inn sendinga over FM-bandet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.