Velvilje

Share

I dag tok eg kontakt med ordførarane i Setesdal for å få dei med i sendinga onsdagskvelden. Eg vil gjerne høyre kva dei meiner om året som gjekk og kva tankar dei har om 2021.

Det var stor velvilje, alle kunne vere med, så timen mellom 20 og 21 blir vigd til ein samtale om dette. Det er jo ingen tvil om at året har vore spesielt, og det har det sikkert også vore for politikarane og for politisk arbeid.

Det politiske arbeidet er jo avhengig av at folk møtest og finn løysingar. Men i året som ligg bak oss, var det ikkje så lett å ha fysiske møte. Mange har kommentert at det ikkje er så lett å diskutere saker digitalt, det går betre når folk er i same rom.

Etter kvart fann dei likevel ut av det og kunne ha fysiske møte med god avstand mellom folk. Dette får vi høyre meir om onsdagskvelden.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.