Gamle bilder

Share

Gamle bilder er alltid populære, og det er fleire grupper på Facebook som handlar om at folk kan dele gamle bilder frå Bykle, Vale, Bygland og Evje og Hornnes. Eg burde nok vore flinkare til å lage artiklar til Setesdalswiki basert på desse gamle bildene, og så lagt dei ut på Setesdalwiki, for på Facebook siglar dei forbi og er vanskelege å finne att.

Søskenbarnet mitt, Brit Obrestad på Varhaug, har delt nokre gamle bilder og eitt av dei vil eg dele i denne bloggposten i kveld. Eg vaks opp på Ålgård, men vi likte godt å reise til Varhaug i helgene. Eg lurer på om bildet er teke då min bror Hermund skulle bli fødd, det er i alle fall om sommaren og eg er 9-10 år, trur eg.. Vi sit på ein benk i hagen, Brit trudde at vi ikkje var heilt glade fordi vi fekk ikkje vere med tilbake til Ålgård, men måtte vere der ei stund til.

I Nittedal arbeider Håkon med eit prosjekt i 3. klasse på vidaregåande skule. Det er eit familieprosjekt, og han ringte i dag for å intervjue Reidun om familien hennar. Dei er jo her på ferie, men veit nok ikkje så mykje om historia lenger bak, om oldeforeldre og slivet her på 1940- og 1950-talet. Så dei hadde ein hyggeleg samtale, og om han treng det, ringer han tilbake for å få vite meir.

Her er eg og Jorunn på Varhaug truleg i 1957:

Kan være et bilde av 1 person, barn, står og utendørs

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.