Inkonsekvens

Share

Noen av mine tidligere medarbeidere da jeg bodde på Stokmarknes hadde i dag et innlegg i Vårt Land sammen med andre i menigheten der. De pekte på den inkonsekvensen det er at skjenkesteder får holde åpent, men kirkene må holde stengt. I kirken sitter man eller står på faste plasser, gjerne kirkebenker, som oftest er benken fastmontert. Men stolene på skjenkesteder er vel ikke fastmontert, likevel får de holde åpent. Menigheten antyder at det har vært sterk lobbying fra utelivsbransjen som har gjort at regjeringen har gitt etter.

I kirkene er vel de fleste i menigheten godt kjent og smittesporing bør være enkelt. Slik er det neppe i utelivsbransjen hvor folk dropper innom for et klass eller to eller en matrett. Om stemningen er høy, kan vel kanskje registreringsnøyaktigheten være lav, for alt jeg vet er det mange som heter Per Spellemann eller lager seg andre fiktive navn.

Jeg leita etter innlegget fra mine venner i nord i Vårt Land og fant det, men fikk ikke kopiert det slik at jeg kunne legge teksten med på bloggen. Om noen av dem leser bloggen min og sender meg det, kan jeg ta det med i morgen.

Her er utsikten mine venner i nord kan nyte i disse dager:

Moeysalen-2020.jpg

Foto:  Bjørn Christian Tørresen/ Wikipedia

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.