Ny onsdag

Share

Komane onsdag 10. februar er det min tur til å ha sendinga i Valle Radio att. Liv Gunn kunne ikkje vere teknikar, Sondre var også oppteken, så eg har fått med meg Siri som teknikar og når eg er ferdig, kjem Jorunn og Kåre med rebusar og slikt.

Elles har eg ikkje vore så aktiv på Setesdalswiki i det siste, så det går noko tregt mot eit nytt hundretal. Men Siri har hatt ei rekke redigeringar for å fikse småfeil ho har oppdaga, mellom anna punktum som anten mangla eller ikkje var turvande.

I løpet av dagen har eg funne nokre gamle aviser som ikkje har blitt lagde inn, dei vil eg nok prøve å få på plass i nærasta framtid. Men av og til droppar eg ut og ser heller litt på TV. Ute er det framleis kaldt, -8 var det i dag og det er ikkje ute verande etter mi meining, om ein ikkje er nøydd, då.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.